Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

H σημασία της σωστής λειτουργίας του εντέρου

Σίγουρα γνωρίζετε ότι η δυσκοιλιότητα (και σπανιότερα η διάρροια) είναι το πλέον χαρακτηριστικό σύμπτωμα των παιδιών με αυτισμό και αυτό λόγω των αναερόβιων βακτηρίων που κατοικούν στο έντερο. Ο Dr. Kinaci αναφέρει στο βιβλίο του ότι ο αυτισμός είναι πάθηση που ξεκινάει από το γαστρεντερικό σύστημα. Ο οργανισμός δεν μπορεί να αποβάλλει τα βαρέα μέταλλα και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που συσσωρεύονται και "τραυματίζουν" τον εγκέφαλο. Όταν λοιπόν ξεκινήσει το παιδί θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο το οποίο σκοτώνει τα αναερόβια βακτήρια του γαστερεντερικού, προσέξτε πως θα μεταβληθεί η λειτουργία του εντέρου. Αν ξεκινήσει να δουλεύει σωστά, τότε ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! Έχετε κάνει το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα προς την ανάρρωση!

4 σχόλια:

  1. ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΓΙΑΤΡΟΥΣ (NEUBRANDER, KINACI)?
    ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΑΣ?
    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ?

    ΜΑΜΑ ΑΓΟΡΙΟΥ 33 ΜΗΝΩΝ ΣΤΟ ΦΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεργαζόμαστε με τον Neubrander (πήγαμε 1 μήνα Αμερική), στον Kinaci απλά κάναμε πρόσφατα μια επίσκεψη για να τον δει. Ο γιος μας είναι τώρα 4 ετών και 4 μηνών και κάνει θεραπεία από τον Αύγουστο του 2010. Η βελτίωση του είναι απλά θεαματική, ειδικά το τελευταίο τρίμηνο που κάνει καθημερινές ενέσεις ΜΒ12!

    Πιστεύω ότι ο γιος σας που είναι μικρότερος θα ανταποκριθεί πολύ καλύτερα στη θεραπεία αν ξεκινήσει τώρα, και τι δεν θα έδινα να ξέραμε και να είχαμε ξεκινήσει και εμείς νωρίτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα πληροφορίες για το Neubrander - που ακριβώς είναι στην Αμερική και αν ήταν εύκολο να κανονίσετε συνάντηση μαζί του - ήταν δύσκολη η μετάβαση σας εκεί?? Η κόρη μου είναι τώρα 38 μηνών και το ψάχνω - προσπαθώντας να φιλτράρω τις πληροφορίες, Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχουμε ένα αγορακι 5,5 ετων με διαγνωση αυτισμού υψηλης λειτουργικότητας.Προσφατα μαθαμε για το υπερβαρικο και εχουμε κλεισει ένα πρωτο ραντεβού με τον κο Βαβατση στο Μαρούσι.Θαθελα να ρωτησω αν εσεις που συνεργάζεστε με τον Neubrander αλλα ειδατε και τον Κινατσι προκειται για τις ιδιες θεραπευτικες προσεγγίσεις.Επισης θαθελα να μαθω αν υφιισταται καποια σχεση του κου Γεωργακοπουλου με το υπερβαρικο η είναι κατι το ξεχωριστο.Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή