Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ο ταλαντούχος κύριος Λευτέρης Γεωργακόπουλος

Τελικά δεν θα κάνω εικόνισμα μόνο στον Neubrander αλλά και σε έναν Έλληνα γιατρό, τον γενετιστή κ. Λευτέρη Γεωργακόπουλο. Ο γιος μας πηγαίνει και εκεί εδώ και μερικούς μήνες και ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΜΗΝΑ. Ο γιατρός συνταγογραφεί ως επί το πλείστον βιταμίνες Solgar και Lamberts που μπορείτε να βρείτε σχεδόν σε όλα τα φαρμακεία.

Δεν χάνετε τίποτα αν κλείσετε μαζί του ένα ραντεβού (στοιχεία επικοινωνίας εδώ)

Το δικό μας παιδί ήδη πήγαινε καλά αλλά από τον Γεωργακόπουλο και μετά απογειώθηκε (μεταφορικά πάντα!!!). Μας υποσχέθηκε ότι θα έχουμε ένα διαφορετικό παιδί αν είμαστε 1 χρόνο μαζί του και είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιωθεί!

Και επειδή θα ρωτήσετε και για τα χρήματα, το κόστος θεραπείας το μήνα είναι γύρω στα 400-500€ (και το οποίο σταδιακά μειώνεται) αλλά είναι λεφτά που σίγουρα θα πιάσουν τόπο. Δοκιμάστε ένα μήνα και το βλέπετε και μόνοι σας...


2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας,

    θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στο παραπάνω δημοσίευμα, τα στοιχεία επικοινωνίας του Δρ. Ελευθέριου Γεωργακόπουλου είναι ψευδή!
    Παραπέμπουν στην ιστοσελίδα ενός άλλου γιατρού (που παλαιότερα συστεγαζόταν με τον κύριο Γεωργακόπουλο, αλλά ποτέ ΔΕ συνεργάζονταν).

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
    Δρ. Ελευθέριος Γεωργακόπουλος
    Νευροφυσιoλόγος
    Ιατρικής Σχολής Χαιδελβέργης
    Μοριακός Βιολόγος – Γενετιστής
    Μέλος Ακαδημίας Επιστημών Νέας Υόρκης Σκουφά 2, 10673 Αθήνα, 4ος Όροφος
    210 3390340
    dreg@dregeorgakopoulos.gr
    http://www.dregeorgakopoulos.gr/

    Με εκτίμηση,
    Μακρή Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα,

    Τώρα που πλέον έχουν περάσει κάποια χρόνια μπορείς να μας ενημερώσεις για την πρόοδο του παιδιού όσον αφορά το χρονικό διάστημα που τον παρακολουθούσε ο κ. Γεωργακόπουλος αλλά και γενικότερα την ανάπτυξη του.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή