Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΘΑΛΑΜΟΣ ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ

Αν ψάξατε λίγο στο internet και ειδικά στο Youtube θα είδατε ότι η θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο κάνει θαύματα. Υπάρχει σκληρός και μαλακός θάλαμος αλλά εδώ είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε σκληρό και ο οποίος αφενός μεν θεωρείται πιο αποτελεσματικός, αφετέρου δεν είναι κλειστοφοβικός σαν τον μαλακό που θυμίζει... φέρετρο! Για την Αθήνα ειδικότερα σας προτείνω τον θάλαμο της Υπερβαρικής Καταδυτικής Ιατρικής που βρίσκεται Γρανικού 5 στον Παράδεισο Αμαρουσίου, πλησίον του παλιού Village Centre για όποιον το θυμάται! Το πρωτόκολλο θεραπείας που ακολουθείται συνήθως είναι 40 θεραπείες (1 ώρα τις καθημερινές, όχι Σ/Κ) με διακοπή 6-8 εβδομάδων ή για να το θυμάστε πιο εύκολα εναλλάξ ανά 2 μήνες. Η συνολική θεραπεία είναι 1 με 2 χρόνια, δηλαδή 3-6 κύκλους των 40 θεραπειών.
Αναλυτικά θα τα βρείτε στο www.ykia.gr    

3 σχόλια:

  1. Από συζητήσεις με γονείς έμαθα ότι η τριτοκοσμική χώρα μας έχει 3 θαλάμους όλους κι όλους! 2 στην Αθήνα (Μαρούσι,Ταύρος) και 1 στη Θεσσαλονίκη! Ο τέταρτος είναι στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών αλλά δεν είναι για εμάς τους απόκληρους παρόλο που τα στάζουμε κανονικά στην Εφορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καινουργιο Κεντρο Υπερβαρικης Ιατρικης στη Γλυφαδα σε πολυ καλο και ευχαριστω περιβαλον!Παρα πολυ καλοι Γιατροι και πρεπει να το επισκεφθητε!
    www.hmca.gr
    Eπικοινωνια στο 210-9632396
    ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα σας και απο εμενα!Θα κρατησω την ανωνυμια μου γιατι δε θελω για το παιδι...
    Θελω να σας ενημερωσω οτι το Κεντρο Υπερβαρικης στη Γλυφαδα ¨ΜediOne Polyclinic Αρχαγγελοι¨
    ειναι παρα πολυ καλο!Πραγματικα πρεπει να το επισκευθητε και να μιλησετε με τους Αριστους Γιατρους!
    Τους ευχαριστω για ολα!
    εδω θα το δειτε αναλυτικα www.hmca.gr

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ο θεος να σας εχει καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή